TextWizard 3.0-ás verzió (2006.08.30.)

Leírás

Fájlból tölthetsz be szövegeket, amelyeket ezután átalakíthatod kis betűsre, nagy betűsre, nagy kezdőbetűsre vagy eltávolíthatod az ékezeteket a szövegből (ékezetlenítés), akárcsak a szóközöket (szóköztelenítés) és még a HTML-es ékezeteket normál ékezetekké alakítja (például &Aacute -> Á). Lehetőség van arra is, hogy csak a kijelölt szövegben történjen meg a csere, továbbá pedig vágólapműveleteket is támogatja a TextWizard szoftver, akárcsak a visszavonás műveletet.

Tulajdonságok

 • kis betűre átalakítás
 • NAGY BETŰRE átalakítás
 • Nagy Kezdőbetűre átalakítás
 • ékezetlenítés
 • szóköztelenítés
 • HTML ékezetről konvertálás
 • fájlból beolvasás
 • fájlba mentés
 • vágólapi műveletek
 • visszavonás funkció
 • ingyenes (freeware)

Pillanatképek

A TextWizard névjegye futás közben:
A TextWizard névjegye futás közben

Összesen 1 pillanatkép van a programról.

Letöltés

TextWizard v3.0.0.0 futtatható program: futtatható program Letöltés [45 KB]
MD5 ellenőrző összeg: 988a7c15c292f90676878d0b2898d77b
Utoljára módosítva: 2011. április 21-én, összes letöltés: 2 551

Megjegyzés

A program futtatásához szükség van a Microsoft Visual Basic 6 futtató környezetére, amennyiben gondod akadna a program futtatása közben, akkor töltsd le innen a Microsoft Visual Basic 6 Runtime SP6-t [1 MB].

Licence, Szoftver használat feltételei

A TextWizard v3.0 szoftver - továbbiakban szoftver - használatára az alábbi feltételek érvényesek. A szoftver használatával elfogadja a szerződés feltételeit, amely létrejön Ön, mint végfelhasználó (továbbiakban felhasználó) és Borsosfi [Borsos Szilárd] fejlesztő (továbbiakban fejlesztő) között.

A szoftver a szerzői jog és nemzetközi szerzői jogi egyezmények, valamint egyéb, a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályok és nemzetközi egyezmények védelme alatt áll. A jelen licencszerződéssel a szoftver használatát engedélyezzük, de tulajdonát nem ruházzuk át.

A fejlesztő a szoftverre a szoftverek nemzetközi piacán szokásos korlátozott garancia vállalást biztosítja, melynek feltételei a következők:

 • A fejlesztő garanciát vállal arra, hogy a szoftver alapvetően a felhasználói leírásnak megfelelően fog működni.
 • A fejlesztő nem vállal felelősséget a programmal kezelt adatok esetleges meghibásodásáért, vagy elvesztéséért, és egyéb olyan kárért (beleértve az üzleti haszon elmaradása, az üzleti tevékenység félbeszakadása, üzleti információk elvesztése káreseteit) amely ezen szoftver használatából, vagy nem használatából ered. A fejlesztő nem vonható felelősségre a program miatt, ingyenességére tekintettel.

A szoftvert tilos lemásolni, visszafejteni, működését nyomkövetni, vagy bármilyen illegális tevékenységet végezni vele. A szoftver megjelenhet nyilvánosan is (például a weben, CD mellékleten, stb.), viszont ehhez a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

A szoftvert a szerzői jog nemzetközileg védi. A programnak bármely részének engedély nélküli lemásolása, illetve továbbadása vádemelést von maga után, és a jog keretei között lehetséges maximális polgári és büntetőjogi következményekkel jár.

A TextWizard fejlesztője és tulajdonosa: Borsos Szilárd. Copyright © 2006 Borsos Szilárd. Minden jog fenntartva, illetve minden kifejezetten meg nem adott jog fenntartva.